Няма конкретни предложения за промяна на Конституция. БСП няма място в подобни

...
Няма конкретни предложения за промяна на Конституция. БСП няма място в подобни
Коментари Харесай

Георги Свиленски: Комисията за имунитетите е абсолютно безсмислена

Няма съответни оферти за смяна на Конституция. БСП няма място в сходни диалози. Това съобщи в ефира на bTV Георги Свиленски от БСП.

" Няколко месеца се приказва за конституционна промяна, никой не знае каква. Нека тези, които желаят да я вършат, да напишат предложенията си и тогава ще се произнесем ", счита той.

По думите му, до момента в който има корумпирани политици, няма по какъв начин да преборим корупцията с промени на закони или на Конституцията: " Проблемът е голям и не се взема решение с конституционна промяна. "

" И идващият основен прокурор няма да смъкна обвиняванията. Имунитетите не са поискани от лицето Иван Гешев. Цяла България и Европа приказва за " Барселонагейт ". Ако на вас на следващия ден ви издигнат обвиняване, незабавно ще идете, а Георги Свиленски ще се скрие в Народното събрание – не е почтено. Когато се считате за почтени, какво пречи? ", попита той.

Според Свиленски комисията за имунитетите е безусловно безсмислена: " На четирима представители на партии са поискани имунитетите. Тази комисия ще реши, че не дава имунитетите. Пътят не е сложен – от стаята до деловодството, едно заявление, че се отказваш от имунитета си, а най-после съдът споделя дали си отговорен или не. Трябва да имаш достолепие. "

" Завявам – не е говорено нито с мен, нито с партията, нито с изпълнителното бюро или националния съвет за това да съм министър ", разгласи той.

" С 3% недостиг няма по какъв начин този бюджет да е обществен, не може да се платят обществените заплащания. Днес учениците от втори до четвърти клас останаха без поддръжката за първия образователен ден. Уважаеми български възпитаници, това, което БСП ви подсигурява в предходния бюджет, към този момент го няма ", сподели още депутатът от БСП.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР